Här under hittar ni våra produkter!

          

Brunoborgs handelsträdgård är blomstergrossisten med över 50 års erfarenhet. Vi säljer allt från växter, krukor till emballage, binderiartiklar och dekorationsmaterial. Vi har egna bilar som levererar till stora delar av Mellansverige. Tillbehör kan vi även skicka till kunder som ligger utanför de distrikt som vi trafikerar. Är det något ni saknar eller om ni har några andra synpunkter på webbshopen så är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Brunoborgs 2024

Idag är vi ett välkänt blomstergrossist företag med kunder i hela mellan Sverige. Vi köper in våra produkter både lokalt och från andra delar av världen, allt för att tillgodose våra kunders höga krav. Vi odlar även en hel del i våra växthus, vi har tillgång till ca 3 300 kvm. Leveranserna sker med egna bilar.

Historik

Företaget Brunoborgs Handelsträdgård startades 1948 av Bruno Pettersson och företaget har varit blomstergrossist sedan 1965.

Det är nu tredje generationen som äger och driver Brunoborgs, bröderna Mats och Hans Brunosson.

Brunoborgs har under 2021 investerat i nya energivävar i två växthus. Investeringen har delvis finanserats från landsbygdsprogrammet Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.

Tillagd i varukorgen